Máte dosť toho, že jediným miestom, kde si môžete v lete oddýchnúť v tieni, je váš byt? Tomuto bude čoskoro koniec! Váš problém vyrieši markíza! Príďte sa k nám pozrieť a presvedčte sa sami!

Na vlastné oči uvidíte naše najnovšie produkty v oblasti tienenia, ktoré si môžete aj chytiť do ruky. Teraz vám predstavíme jeden z našich populárnych slnečníkov.

Markíza Markízy

Markíza slúži v prvom rade na tienenie balkónov v bytoch, prípadne priečelí či terás pri domoch a hostincoch, ktoré chránia pred páliacim slnkom a umožňujú nám nerušený odpočinok. Kvalitná nemecká plachta, ktorá je impregnovaná a ošetrená proti plesnu, je vyrobená z UV odolného materiálu, ktorý si udrží farbu, na ktorú dostanete 5-ročnú záruku, no svoj tvar si zachová aj o 10 rokov! K dispozícii máte pestrú škálu farieb, aby sa čo najlepšie prispôsobila miestným podmienkam, vďaka jedinečným nápisom ho môžete využiť ako skvelý priestor na reklamu! Rozmery plachty sú v závislosti od konštrukcie 2-10 m široké a 1,5-3,5 m dlhé. Uhol sklonu je vďaka sklápacej konštrukcii nastaviteľný už počas osadenia medzi 0°-55°, takže sa prispôsobí miestu, kam ho umiestnime a jeho danostiam, či sa už jendá o prízemie alebo o desiate poschodie. Vďaka konzolám sa môžu upevniť nielen na priečelie, ale aj na strop či bočnú stenu, dokonca kombinovane. Slnečník môžeme ovládať ručným pohonom či vďaka nemeckému rúrovému motoru, spínačom alebo na diaľkové ovládanie, aby ste nemuseli vstať z miesta odpočinku! Posledné riešenie môže byť doplnené aj o extra vybavenie, ako je napr. senzor na svetlo, dážď alebo vietor, ktorý zabráni znehodnoteniu konštrukcie, prípadne časovač, keď už viete, kedy sa objavia prvé slnečné lúče.

Vyhľadajte najbližší obchod Jola pre viac informácii! Nečakajte ďalej, oddychujte naplno už toto leto! Ponúkame vám luxus, ktorý si môžete dovoliť.